Beslag

Kaarud AS prosjekter, produserer og monterer alle former for skreddersydde beslag for våre kunder i Oslo. Vi har et eget kobber og blikkenslagerverksted hvor vi produserer beslag etter kundens ønsker, behov og budsjett.

Et beslag har til oppgave å beskytte utsatte og sårbare bygningsdeler mot nedbør, vær og vind. Bruksområdene for beslag deles derfor gjerne inn i forsterkning, beskyttelse samt å skjule eller pynte en bygningskonstruksjon. I tillegg gir enkelte typer beslag økt estetisk verdi til boligen og andre bygningstyper.

Med over 80 års erfaring med produksjon og montering av beslag i Oslo er vi helt sikre på at vi klarer å levere og montere det beslaget du ser for deg til boligen. Et beslag kan utformes på veldig mange måter og i forskjellig materiell. Vanlig materiell å benytte i produksjon av beslag er aluminium (blank eller lakkert), galvanisert stål (ubehandlet eller med plastbelegg) og lakk. Det er også vanlig å benytte material som kobber og titansink.

Fasadebeslag og pipebeslag er to vanlige former for beslag. Fasadebeslag benyttes ofte når fasaden settes opp med fasadekasetter eller komposittplater for å sikre at fukt ikke trenger inn i bygningsmassen.

Vårt blikkenslagerverksted produserer skreddersydde fasadebeslag på bestilling, og våre erfarne blikkenslagere hjelper gjerne også med å montere disse over hele Oslo. Pipebeslag er også en form for beslag vi produserer mye av.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Oslo.

Kontakt Kaarud AS for mer informasjon om beslag i Oslo.