Takrenner og nedløpsrør

Takrenner og nedløpsrør i god kvalitet hindrer lekkasjer og fuktskader på tak og vegger ved å lede regnvann effektivt bort fra huset og boligen.

Takrenner og nedløpsrør har en stor effekt på hvordan ditt hus ser ut. Uansett om du ønsker ferdig fabrikkerte takrenner og nedløpsrør, eller om du ønsker skreddersydde variasjoner i spesifikke metaller kan vi hjelpe. Dette gjør oss blant annet godt egnet til å jobbe på eldre og verneverdige bygg.

Hvis du først skal skifte takrenner og nedløpsrør kan det være fornuftig å gjøre flere ting samtidig på huset. Da kan det også være lurt å se på om kanskje taket også burde tekkes på nytt, og kanskje man skulle få en ny fasade.

Prosjekteringen, produksjonen og monteringen av takrenner og nedløpsrør utføres gjerne som egne prosjekter, men bør særlig utføres hvis man legger nytt tak, eller hvis man skifter ut gammelt utstyr på taket som taksikringsutstyr og snøfangere.

Vi produserer takrenner, nedløpsrør og andre komponenter på bestilling. Ved bestilling av takrenner og nedløpsrør kommer våre blikkenslagere gjerne og tar mål. Da vil vi også foreslå ulike løsninger i forhold til materiale og estetikk som passer best til kundens ønsker og behov.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Oslo.

Kontakt Kaarud AS for mer informasjon om produksjon av takrenner og nedløpsrør i Oslo.