Taktekking

Taktekking og omlegging av tak er en stor del av hverdagen til en blikkenslager. Dette gjelder også for Kaarud AS som er en bebdrift med eget kobber og blikkenslagerverksted som holder til sentralt i Oslo øst.

Vi utfører taktekking, andre takarbeider og generelle arbeider med plater som: overflatebehandlet galvanisert stål og andre forskjellige metaller. Våre blikkenslagere arbeider også med materialer som takstein, skifer og tegl.

Kaarud AS er en blikkenslagerbedrift i Oslo som har arbeidet med taktekking siden 1935. Selv om materialene og metodene har forandret seg i forhold til taktekking, så er våre blikkenslagere og taktekkere fremdeles opptatt av å levere kvalitetsprodukter til våre kunder. Høy yrkesstolthet har preget våre produkter og blikkenslagertjenester siden 1935.

Kaarud AS er en blikkenslagerbedrift som er opptatt av at kundene våre får de takene som de ønsker og som passer best for deres bygg.

Taktekking i det moderne samfunn utføres med moderne maskiner og verktøy. Krav til effektivitet både når det gjelder tid og økonomiske kostnader er viktig. Dette gjelder også for oss og våre kunder. Likevel har Kaarud AS kompetanse til å legge detaljer på tak og fasader med tradisjonelle materialer og etter gamle håndverkertradisjoner.

En taktekker hos oss har kjennskap til bygningsfysikk, vindlaster samt rehabilitering av antikvariske tak. I tillegg har våre blikkenslagere gode materialkunnskaper. Dagens marked etterspør i økende grad mer bruk av tradisjonsrike materialer til å tekke tak med.

Våre kunder befinner seg i all hovedsak i Oslo.

Kontakt Kaarud AS for mer informasjon om taktekking i Oslo.